Naše práce 

Realistická vizualizácia je najlepšou cestou ako zhodnotiť nové zariadenie ešte pred objednávkou a montážou

Krásny rodinný domček v lone oravskej prírody

Tento rodinný domček ponúka čaro prírody vďaka skvelej polohe a veľkým oknám. Majitelia Lenka a Peťo sa najskôr zhodli na modernom prevedení ich domu s veľkým akváriom v obývačke. To však ešte netušili, že im nakoniec ulahodí útulný štýl s provensálskymi prvkami a na mieru robeným nábytkom z masívu. Skvelá voľba nakoniec. A to všetko vďaka návrhom, kde si vedeli porovnať, ako by rovnaký priestor vyzeral v oboch štýloch. 

Trojlístok v Záhorskej Bystrici

Projekt Trojlístok odráža názov stavby troch rodinných domov v Záhorskej Bystrici. Vďaka dvom navrhnutým riešeniam otvorenému priestoru so schodiskom a krbom poslúži budúcim majiteľom rôznej vekovej kategórie. 

Ako sa v Ružinove negatívum bytu nakoniec stalo pozitívom 

Katka a Martin si nevedeli rady so vstupom do bytu, ktorý bol zároveň obývačkou. Bolo namieste vymyslieť niečo originálne a funkčné. Šikmé panely od podlahy až po strop zabezpečujú súkromie, no zároveň prepúšťajú potrebné svetlo a vytvárajú tak príjemný prvý pocit pri vstupe do bytu a slúžia aj ako chodbová zostava. Zvyšná časť priestoru takisto prešla zmenou a rekonštrukciou okrem krásnej drevenej podlahy, ku ktorej sme doladili pohodlný gauč, jedálenskú zostavu, závesy, farby na steny a nábytok na mieru.  

Keď nerovnosti stien hrajú prím...

Požiadavky majiteľov bytu Majky a Juraja boli jasné: vytvoriť veľkorysý obytný priestor, vniesť do bytu viac svetla a byt zmodernizovať.

Toto zadanie sa mi podarilo splniť práve odstránením pôvodnej priečky medzi kuchyňou a obývačkou. Zjednotením podlahy, maľovky na stenách a použitím rovnakých materiálov v priestore sme dosiahli moderný, presvetlený, vzdušný priestor, ktorý aj napriek otvorenosti vymedzuje jedálenskú, kuchynskú a obývačkovú zónu.

Knižnica navrhnutá na mieru kopíruje nerovnosť pôvodnej steny a vytvára tak unikátny prvok tohto bytu na Šancovej.

Medzi kúpeľňou a špajzou sme taktiež vybúrali priečku. Naskytla sa tak možnosť vytvorenia priestrannej kúpeľne s oknom a vzniklo miesto pre priestranný sprchový kút, práčku a sušičku.

Rekonštrukciou prešla i spálňa, ktorú sme sprístupnili z obývačky a vytvorili v nej pracovný kút. V detskej izbe a vstupnej chodbe sme rozumne vyriešili úložný priestor a gamer Tomáško tak dostal nové kráľovstvo pre všetky jeho play station a lego radovánky.  

Petržalský 4-izbový byt dostal novú šancu  

Prírodný motív bytu, ktorý pôsobí priestranne, funkčne, esteticky a ľahko sa udržiava. Takto znelo zadanie od Moniky a Mateja, hrdých majiteľov bytu, ktorý zúfalo potreboval rekonštrukciu.

Či sa mi to podarilo, posúďte sami. Medzi pôvodnou spálňou a kuchyňou sme odstránili priečku, kde nám následne vznikol otvorený priestor pre kuchyňu spojenú s obývačkou. Veľkoformátová tapeta na stene v obývačke umožnila "úlet do prírody". Kuchyňa v bielom lesku navodila pocit čistoty a nadčasového dizajnu. K tomu všetkému stačilo doladiť moderné, štýlové osvetlenie, sadrokartónové podhľady a byt okamžite získal moderný šmrnc.

V spálni poskytuje dostatočný úložný priestor šatník po strop a komoda v jednom štýle. Moderná, pohodlná posteľ a hojdacie kreslo bolo želanie pani domácej. Majú slúžiť k príjemnému relaxu po vyčerpávajúcom dni v práci.